Molitve za tjelesno ozdravljenje

Molitve za tjelesno ozdravljenje

Zdrava hrana, tjelesna aktivnost i pozitivne misli su ključne za zdrav život. Međutim, ponekad ni to nije dovoljno, stoga je potrebno moliti za pomoć našeg dragog Tvorca. Ovdje možete pronaći molitve za razne bolesti i zdravstvene probleme, kao i molitve za našu obitelj, prijatelje i neprijatelje. U nastavku teksta Vam donosimo molitve za tjelesno ozdravljenje.

Molitve za tjelesno ozdravljenje

O vječno živi Isuse, evo me pred Tobom. Vjerujem u Tebe i ljubim Te iznad svega!

Oče, ja sam tvoje dijete. Ispunjen sam Tvojim Duhom.

Vjerujem da me čuješ, da me primaš ovakva kakav jesam i da me želiš i hoćeš ozdraviti.

Gospodine, svemogući Bože, prepustio si mi ovu bolest. To je tvoja volja, ti znaš zašto to činiš.

Ja, tvoj grešni sluga, predajem se u tvoje ruke. Molim te, ukloni od mene ovu bolest i daj mi zdravlje, ali neka bude volja tvoja. Ako trebam trpjeti, daj mi snage da ovu bolest strpljivo podnosim. Budi uza me, krijepi me i tješi da se u ovoj bolesti kršćanski vladam. Pouči me kroz bolest cijeniti tvoju pregorku muku koju si za nas podnio, cijeniti patnje drugih bolesnika i trud onih koji ih liječe i za njih se brinu.

Ovu bolest, kao svoju žrtvu, pridružujem tvojoj žrtvi na križu za spasenje svijeta, obraćenje grešnika i za svoje duševno i tjelesno zdravlje.

Vjerujem u te, Gospodine, ufam se u te i ljubim te svim srcem svojim. Oprosti mi ako sam te kojim grijehom uvrijedio, kao što i ja opraštam svim svojim uvrediteljima. S tobom sam, Bože, u zdravlju, bolesti i smrti. Dok sam s tobom, ne bojim se ničega. S tobom želim uvijek biti, tebe vječno hvaliti i slaviti, sada i u sve vijeke vjekova.

Gospodine Isuse, ja vjerujem da me ljubiš. Klanjam ti se i slavim te kao moga jedinog Gospodina i Gospodara. Molim te da me ozdraviš od moje bolesti i da me potpuno oslobodiš. Stavi svoje probodene ruke na moju glavu da tvoja ozdraviteljska sila poteče mojim tijelom, da bolesni dio mog tijela osjeti izvanrednu snagu tvog dodira koji ozdravlja. Ojačaj me, Gospodine, da mogu hoditi tvojim putevima i sve svoje obveze obavljati u skladu s tvojom svetom voljom. Slavim te, Isuse! Hvala ti, Isuse! Aleluja!

Gospodine, bolest je pokucala na vrata moga života, istrgnula me iz posla i premjestila u svijet bolesnih. Gospodine, teško mi je miriti se s bolešću. Ali ja ti ipak zahvaljujem za ovu bolest, jer po njoj doživljavam kako je život nešto krhko i nestalno. Sad, u bolesti, sve gledam malo drukčije: to što imam i što jesam, nije zapravo moje, nego tvoj dar. Doživljavam što znači biti ovisan o svemu i o svima. Doživljavam tjeskobu, osamu, očaj, ali i ljubav i blizinu mnogih ljudi. Gospodine, iako mi je teško, ponovit ću: Budi volja tvoja! Prikazujem ti svoje trpljenje, sjedinjujem ga s Isusovom mukom. Molim te, blagoslovi sve koji se za me brinu i sve koji sa mnom trpe. I, ako je tvoja volja, obdari zdravljem mene i ostale.

Oče moj, kao tvoje bolesno dijete, molim te: pomozi mi, jer često ne mogu više trpjeti ovo stanje. Tko da mi inače pomogne nego samo ti, moj Oče, koji si me stvorio, koji poznaješ svu moju tjelesnu nevolju i koji jedini imaš moć pomoći u mojoj bolesti. Stoga te molim: ako je to tvoja volja, utješi me, ohrabri i ozdravi, kako bih opet mogao tamo gdje si me postavio i gdje moji čekaju na mene, služiti tebi i njima. No, ako si drukčije odlučio, tada ti kažem: Budi volja tvoja – ona je najbolja! Želim se poput pravoga djeteta pokoriti pod tvojom iskušavajućom rukom, da bude olakšan moj teret, jer ga uzimam iz tvojih očinskih ruku. Sad želim u duhu poljubiti tvoju očinsku ruku i reći: “Da, Oče, rado ću nositi teret što mi ga ti daješ!” Znam da me u nevolji moje bolesti gledaš očima ljubavi; ta napisano je: Koga voliš, toga kažnjavaš! Sada znam da je cilj svega što mi činiš samo moj spas i moja sreća za svu vječnost. Zato polažem sve svoje želje i čežnje u tvoje ruke: čini sa mnom i s mojom bolešću što želiš i dokle god želiš. Znam da će sve to naposljetku biti za moje dobro. Amen.

Oče nebeski, obraćam Ti se osobitom molitvom. Stvoren(a) sam Tvojom snagom. Svako jutro kad ustanem, svakog sata, svaku sekundu, svaki moj udisaj jest po Tvojoj snazi. Oče, molim Te, dotakni me sada istom snagom. Jer, ako si me stvorio iz ničega, Ti me sigurno možeš obnoviti. Ispuni me ozdravljujućom snagom svoga Duha. Oslobodi me svega što me zarobljava, veže, opterećuje. Popravi, Oče, sve što je slomljeno, iscijeli sve što je ranjeno ili bolešću zahvaćeno. Odstrani svaku bolesnu, zloćudnu i neproduktivnu stanicu. Otvori svaku začepljenu arteriju ili venu i obnovi svako oštećeno područje. Izliječi svaku upalu i prekini svaku infekciju. Neka toplina Tvoje iscjeljujuće ljubavi prođe kroz moje tijelo i prožme sve što je oboljelo ili neizlječivo. Neka moje tijelo funkcionira onako kako si Ti odredio kad si me stvarao. Oče, obnovi moje zdravlje na tijelu i na duši, da Ti odsada mogu služiti cijelog života. Sve Te to molim u ime Isusa našeg Gospodina. Amen.

Oče, pomazujem se s ovim uljem u ime Isusa, Tvoga Sina. On je tvoj lijek za sve moje bolesti. Učini da kroz blagoslovljeno ulje osjetim ozdravljajuću snagu Tvoga Duha Svetoga koji se izlijeva na mene po smrti i uskrsnuću Isusa Krista. Kao što ovo prodire i ozdravlja, neka Tvoj Sveti Duh prožme cijelo moje biće i otkloni svu tminu, grijeh, zle i negativne osjećaje i ispuni me potpuno ozdravljajućom svjetlošću. Oče, potpuno me ozdravi u tijelu, duši i duhu na Tvoju slavu i čast. Amen.

Gospodine Isuse, klanjam ti se i zahvaljujem po vjeri, koju si mi dao na Krštenju. Ti si Sin Božji, koji je postao čovjekom, Ti si Mesija, Spasitelj. U ovom trenutku želim ti reći kao Petar: nema pod nebom drugog imena danog ljudima, po kojemu se možemo spasiti. Prihvaćam Te, Gospodine Isuse, u svom srcu i u svom životu, želim da budeš moj apsolutni Gospodar. Oprosti mi grijehe, kao što si oprostio grijehe onome uzetomu u Evanđelju. Očisti me svojom Božanskom Krvlju. Pred tvoje noge stavljam svoje trpljenje i svoju bolest. Ozdravi me, Gospodine, po moći tvojih proslavljenih Rana, po tvome Križu, po tvojoj Predragocjenoj Krvi. Ti si Dobri Pastir, a ja sam jedna od ovaca iz tvoga stada: imaj smilovanja prema meni. Ti si Isus koji je rekao: “Molite i dat će vam se.”

Isuse, Ti si moj Brat, moj Bog i Gospodar. Ti si moj najbolji liječnik! Ti si onaj koji me nikada neće iznevjeriti. Uvijek pomažeš! Hvala što si tako dobar i strpljiv, milosrdan i blag! U živoj vjeri i potpunome pouzdanju utječemo Ti se, dobri Isuse, i, molimo Te, položi svoju božansku ruku na nas i liječi skršena srca naša. Položi svoju svetu ruku na svaku ranu koja nas peče i boli. Reci samo jednu riječ i svaka će rana zacijeliti! Dostatna je samo jedna riječ! Ti si Bog koji može sve!!! Izliječi, Gospodine Isuse, moje bolesno tijelo! Izliječi svako bolesno mjesto na mome ispaćenome tijelu!

Po svom svetome križu i svojoj Presvetoj Krvi koju si za nas prolio i snagom svojih svetih rana ozdravi i izliječi našu dušu, našu psihu, duh… Zbog trnove krune i boli koje si pretrpio, izliječi svaku bolest glave, mozga, kralježnice i živaca… Stavi svoju božansku ruku na nas i izliječi svojim božanskim svjetlom i snagom svaki tumor, svaku neizlječivu bolest. Neka sve stanice moga bića budu kakve mi je Bog u početku dao. Dodirni svojim prstima moje uši i otvori ih da mogu Tebe čuti i prihvatiti Tvoju riječ. Zbog svojih rana na rukama i nogama te boli koje si pretrpio, uzmi od nas sve bolesti zglobova, mišića, tetiva, kostiju… Isuse, reci samo jednu riječ i svi moji bolesni udovi dobit će novu snagu.

Pruži svoju ruku i dotakni svako bolesno mjesto moje kože. Daj da budem čist i zdrav! Neka nas voda koja je potekla iz tvoga boka očisti i obnovi. Neka postane blagoslov. Ojačaj naše srce, očisti krv, ozdravi bolesne krvne žile… Izliječi bolesne bubrege, mokraćne kanale, spolne organe. Izliječi žlijezde i hormone. Izliječi nas od bolesti želudca, crijeva, jetre i žuči… Izliječi naša bolesna pluća. Ukloni sve smetnje pri disanju. Sve što je u nama slabo, ti ojačaj! Sve što je nerazvijeno, ti razvij. Ukloni od nas svaku pošast i zarazu! Daj da budemo otporni na svaki pogibeljni virus.

Gospodine, Galilejski je narod dolazio i stavljao svoje bolesnike pred tvoje noge, i Ti si ih ozdravljao. Ti si uvijek isti, Ti imaš uvijek istu snagu. Vjerujem da me možeš ozdraviti, jer imaš istu onu sućut koju si osjećao prema bolesnicima, koje si susretao, jer Ti si Uskrsnuće i život. Hvala ti, Isuse, za ono što ćeš učiniti, prihvaćam plan tvoje ljubavi koji imaš sa mnom. Vjerujem da ćeš mi objaviti svoju slavu. I još prije nego znam kako ćeš mi pomoći, zahvaljujem ti i hvalim Te. Amen.

Gospodine Isuse Kriste vjerujem da si živ. Ti si Uskrsnuće i Život. Ti si Zdravlje bolesnih. Ti me poznaješ od vječnosti. Ti si Dobar Pastir, milosrdan Samarijanac. Vjerujem da me ljubiš i želiš ozdraviti tijelo koje si stvorio jer imaš istu onu sućut koju si osjećao prema bolesnicima koje si susretao. Molim te da djeluješ u meni, da me izliječiš. Sada svoju bolest donosim Tebi. Vjerujem da si ti Bog koji ozdravlja.

Molim te sada da me ozdraviš od svih bolesti glave. Osobito te molim da me ozdraviš od česte glavobolje, migrene, vrtoglavice i nesanice. Položi svoje ozdravljajuće ruke na mene. Molim te da me ozdraviš od epilepsije i psihičke bolesti. Pomaži moju glavu svetim Duhom i udijeli mi dar razumijevanja i dobro pamćenje.

Molim te za ozdravljenje moga grla i glasnica. Odstrani ono što nisi ti i što nije od tebe. Oslobodi me od nasljednih bolesti. Gospodine ti si slijepcu Bartimeju vratio vid. Ti si Ljubav koja spašava. Molim te da ozdraviš moje fizičke oči. Smiluj mi se ovoga časa. Ozdravi i moju unutarnju sljepoću da te mogu prepoznati u Crkvi i u bližnjima. Molim te da mi ozdraviš sluh. Gospodine, ozdravi i duhovne uši moga srca kako bih mogao čuti tvoju blagu vijest i živjeti po njoj. U ime Isusovo neka odstupi svaki duh bolesti gluhoće i sljepoće.

Molim te, Gospodine, za ozdravljenje sinusa, od svih upala i prehlade. Dodirni moju kožu na licu i ozdravi je svojom ljubavlju. Odstrani suvišne madeže i izrasline. Donosim ti moje teškoće i bolesti na zubima, desnima, ustima i jeziku i molim te da ih ozdraviš po svom Duhu. Neka u ime Isusovo nestane tumor na jeziku i na mozgu. To te, Gospodine Isuse, molim po zaslugama tvoje trnove krune na glavi.

Pred tvoje noge stavljam svoje trpljenje i svoju bolest. Po svome trpljenju ozdravi moje trpljenje. Sada te molim da ozdraviš moju vratnu kralježnicu i oslobodi me od svih bolova u ramenima. O, Gospodine, molim te ozdravi moje ruke, laktove, šake i prste. Daj da mogu dignuti ruke i tebe slaviti. Daj da ih mogu otvoriti. Posveti moje ruke. I molim te da me ozdraviš od svih bolesti i tegoba u nogama da mogu hodati u svetosti života. Ozdravi Gospodine moje kukove. Ojačaj moje kosti. Neka u tvoje ime nestane svaka bol u mojim koljenima. Neka Gospodine tvoja Presveta Krv prostruji mojim nogama i rukama i neka ih ozdravi. Molim te da ozdraviš moja ravna stopala i da mi udijeliš nove lukove na njima. Molim te da me ozdraviš od bolesti artritisa, artroze i parkinsonove bolesti. Znam da je tebi sve moguće. To te Gospodine molimo po zaslugama tvojih probodenih ruku i nogu i tvojih presvetih rana.

Molim te sada Isuse da ozdraviš moju krv. Udijeli mi transfuziju svoje Presvete Krvi i novi krvotok. Neka tvoja Krv, koja donosi zdravlje, prostruji mojim venama. Prikazujem ti i svoja pluća i poteškoće s disanjem. Pročisti ih i ozdravi kako bi mogao udahnuti tvoj dah, tvoga Svetoga Duha. Odstrani svaku bolest bronhitisa i astme. Neka u ime Isusovo nestane duh dijabetesa, multipla skleroze, slabosti i leukemije. Izliječi Gospodine svaku upalu i infekciju.

Sada te molim, Gospodine, da me ozdraviš od bolesti kralježnice. U ime Isusovo zapovijedam kralježnici da se ispravi i da bude uspravna. U Isusovo Presveto ime, u snazi i sili Duha Svetoga zapovijedam svim kralješcima da dođu na svoje mjesto. Neka u ime Isusa iz Nazareta nestane svaka bol u leđima, neka u Isusovo ime ode duh reume i išijasa. To te Gospodine molim po zaslugama tvoga svetog bičevanja.

Gospodine Isuse, tvoje srce koje je oaza ljubavi, na Kalvariji je bilo probodeno, iz tvoga srca se istočila Krv i voda. Po zaslugama svoga probodenog Srca, molim te sada da ozdraviš moje srce. Ozdravi me od visokog i niskog tlaka, od loše cirkulacije. Ti si obećao po proroku Ezekijelu; „dat ću vam novo srce i nov Duh ću udahnuti u vas da oživite“. Po svom obećanju udijeli mi novo fizičko i duhovno srce. Tvoja Krv je tako jaka i donosi zdravlje. Neka tvoja Krv uđe sada u moje srce i neka ga ozdravi. Neka moje srce kuca za Tebe.

Molim te, Gospodine, da tvoja snaga uđe sada u moje tijelo i neka ozdravi sve moje unutarnje organe. Neka u tvoje ime nestane duh tumora i bolesti raka iz mojeg tijela. U Isusovo moćno Ime proklinjem svaki bolesni korijen i bolesno sjeme raka. U ime Isusa iz Nazareta zapovijedam svakoj cisti i ožiljku da se otopi i nestane. Gospodine, ozdravi moje genitalne organe. Udijeli mi nove zdrave organe. Tebi je sve moguće. Molim te, Gospodine, da ozdraviš moju prostatu i želudac, moja crijeva, jetru i bubrege, cijeli moj probavni trakt. U ime Isusa Krista, po snazi njegove Muke i smrti zapovijedam svakom kamencu u bubregu i u žuči da nestane. I molim te, Gospodine, da me ozdraviš od bolesti tuberkuloze i svake slabosti. Samo reci riječ i nestat će moja uzetost. Sa svojim božanskim svjetlom ozdravi me od neizlječive bolesti. Ti znaš što mi je potrebno. Očisti me od svega onoga što je nečisto i što ne dolazi od tebe. Ojačaj moj imuni sustav i udalji od mene svaku vrstu zarazne bolesti. Gospodine, obnovi moje zdravlje u tijelu i duši, tako da ti ja od sada mogu služiti cijeli život.

Isuse, molim te iscijeli korijen moga problema i udijeli mi potpuno ozdravljenje. Osjećam tvoju slatku toplinu koja mi obuzima srce. Zahvaljujem ti Gospodine što si sa mnom i što me ozdravljaš.

U Ime Isusovo, neka me Predragocjena Krv Kristova obrati u srcu u iskrenoj, dubokoj vjeri, ljubavi i pouzdanju u tebe Gospodine! Predragocjenom Krvlju svojom, Gospodine Isuse Kriste molim Te, operi me od glave do pete, iznutra i izvana! Neka Predragocjena Tvoja Krv poteče mojim venama, mojim organima, cijelim mojim tijelom, umom, dušom i duhom!

Neka me Krv Tvoja Prečista Isuse Kriste iscijeli od svake bolesti, tijela, uma, duše i duha. Odstrani od mene svaku negativnost i sve što nije od Tebe, Isuse! Gospodine Isuse Kriste, napravi štit oko mene, od svoje otkupiteljske Predragocjene Krvi i svih onih za koje molim. 

Isuse, Krvlju svojim operi i zapečati zrak koji dišem, hranu koju jedem, vodu koju pijem, puteve koje hodim, prostore u kojima boravim, stvari koje dotičem, ljude s kojima kontaktiram!

Zapečati u svojoj Svetoj krvi moje ime i prezime, moj lik gdje god se nalazi i sve što je u vezi mene i onih za koje za koje te molim! Krvi Kristova, operi me (nas)!

U Ime Isusovo, zapovijedam neka me ovoga trenutka svaka bolest tijela, uma, duše i duha napusti i izađe iz mene, van, van, van… U Ime Isusovo, van, van, van, van.

Znam da mi jedino Ti možeš pomoći. Imaj samilosti prema meni! Smiluj mi se! Pogledaj sve moje rane i sve što me opterećuje i ozdravi me! Reci samo jednu riječ i ozdravit će duša moja, tijelo moje, psiha moja! Isuse, žarko Te molim, dođi sada u moje srce i kraljuj u njemu kao moj jedini Spasitelj i Otkupitelj! Usrdno Te molim, dođi u moj život i oslobodi me od svih životnih ovisnosti! Dođi, Isuse, i imaj samilosti sa mnom grješnikom i budi mi milosrdan. Operi me u svojoj Presvetoj Krvi i oslobodi me od mojih grijeha! Sakrij me u svoje svete rane! Budi moja snaga i jakost! Vodi me sigurnim putem spasenja! Milosrdni Isuse! Predajem ti potpuno svoj život: prošlost, sadašnjost i budućnost. Uzmi, Gospodine, sve što imam, kako bih mogao Tebi posve pripadati.

Gospodine Isuse, klanjam Ti se i zahvaljujem, po vjeri koju si mi dao na krštenju. Ti si Mesija, Spasitelj. U ovome trenutku želim Ti reći kao Petar: Nema pod nebom drugoga imena dan kao Petar: po kojemu se možemo spasiti! Prihvaćam Te, Gospodine Isuse, u svome srcu i u svome životu, želim da budeš moj apsolutni Gospodar! Oprosti moje grijehe, kao što si oprostio grijehe onome uzetome u Evanđelju. Očisti me Svojom božanskom Krvlju! Pred Tvoje noge stavljam svoje trpljenje i svoju bolest. Ozdravi me, Gospodine, po moći Tvojih proslavljenih Rana, po Tvome Križu, po Tvojoj Predragocjenoj Krvi! Ti si Dobri Pastir, a ja sam jedna od ovaca iz Tvoga stada: imaj smilovanja prema meni! Ti si Isus koji je rekao: Molite i dat će vam se.

Uzmi sve moje slabosti i daj da iskusim spasenje i oslobođenje! Od ovoga trenutka budi ti gospodar i spasitelj moga života zauvijek! Predajem se Tebi posve, da se volja Očeva na meni ispuni! Spreman sam na sve što Bog od mene hoće i želi! Učvrsti me u vjeri! Izlij svoga Duha na mene i na sve one za koje Te molim. Vodi me putem koji mi je providnost dodijelila. Učini me spremnim ovoga trenutka učiniti sve što od mene Otac nebeski očekuje!

Gospodine, galilejski je narod dolazio i stavljao svoje bolesnike pred Tvoje noge i Ti si ih ozdravljao. Ti si uvijek isti. Ti imaš uvijek istu snagu. Vjerujem da me možeš ozdraviti, jer imaš istu onu sućut koju si osjećao prema bolesnicima koje si susretao, jer Ti si Uskrsnuće i Život. Hvala Ti, Isuse, za ono što ćeš učiniti. Prihvaćam plan Tvoje ljubavi za mene. Vjerujem da ćeš mi objaviti Svoju slavu. I još prije negoli znam kako ćeš mi pomoći, zahvaljujem Ti i hvalim Te. Amen.

Krvi Kristova u ime Isusovo blagoslovi me, (nas) u ovom danu. U ime Oca i Sina i Duha Svetoga! Amen! Hvala Ti Isuse! Slava Ti Isuse!

Vjerujem da je Isus nosio moje bolesti i ponio moje boli i vjerujem da sam Njegovim ranama iscjeljen još prije više od 2000 godina. Upravo sada prihvaćam tu činjenicu vjerom. Vjerujem da sam iscjeljen sada, u Isusovo ime!“

Molitve za obitelj

Dragi Isuse, ti si tako rado pomogao bolesnicima te ih svojim čudesnim riječima ozdravljao. I ja bih želio/ljela imati tako dobro srce prema svakom bolesniku i nemoćnom. Želim pomoći gdje god mogu svakom bolesniku i siromahu ili darom ili lijepom riječju ili bilo kako drugačije, jer u njima treba gledati tebe Isuse. Molim te, Gospodine, za ……..(navedi ime) koji/a je u bolnici i teško bolestan/a, i sve bolesnike cijelog svijeta, za poznate i nepoznate, da im podaješ jakost i strpljivost kakvu si ti pokazao u svojoj svetoj muci na križu. Neka im svako trpljenje bude na korist duše. Potakni ih da često misle na tebe, našeg trpećeg Spasitelja, pa da im tvoja sveta muka bude utjeha i jakost u bolima. Osobito te molim, Isuse, da nijedan bolesnik ne umre bez tvojih svetih sakramenata, nego da njima bude okrijepljen na putu u blaženu vječnost. Amen. Oče naš…

Molim, Gospodine, da ozdraviš i sve bolesne u mojoj obitelji i sve moje prijatelje. Pohodi sve one koji leže u bolnicama. Daj da ozdrave po lijekovima i terapijama koje uzimaju. Budi s njima na poseban način. Posveti ih. Položi svoje probodene ruke na njih. Ozdravi ih ovoga trenutka. Ti si Bog Obnove. U potpunosti ih obnovi. Promijeni u njima ono što treba biti promijenjeno. Daruj im milost rasta u vjeri, nadi i ljubavi. To te molim po zagovoru Marije, tvoje Majke, koja je bila pod križem i koju si nam dao za Majku.

Sada zapovijedam svakoj tjelesnoj bolesti u mojoj obiteljskoj lozi da nestane. Uzimam mač Duha Svetoga i prekidam veze sa svim vrstama bolesti: bolesti srca, krvi, raka, probavnih organa, sklonosti nastajanju čireva i tumora. Ustajem protiv svih ženskih bolesti, menstrualnih problema, hormonske neravnoteže, neplodnosti i seksualne frigidnosti. Prekidam vezu sa svim muškim tegobama na području seksualnosti, kao što su impotencija i naslijeđene bolesti. Ustajem protiv svih tjelesnih deformacija, slušnih problema, nedostatka imuniteta, rijetkih bolesti, slabovidnosti, loših zubi i ravnih stopala. Zaustavljam sve migrene, mentalne retardacije, plućne bolesti, artritis, kožne bolesti i poremećaje kostiju. Sada stavljam točku na sve oblike fizičkih bolesti i trauma koje su genetski upisane u moju obiteljsku lozu. Gospodine, oslobodi me od posljedica svake bolesti koja je postojala među mojim precima. Zaustavi napredovanje tih bolesti. Oče, oprosti osobama u mojoj obitelji sve načine na koje su odabirali bolest umjesto pravoga života; oprosti sve nezdrave putove na kojima su tražili sreću i uspjeh. Neka zdravi stav “ZA ŽIVOT” poteče kao rijeka kroz moju krvnu vezu. Slavim te, Gospodine. …koji bi ga se god dotakli, ozdravljali bi.

Gospodine, u ovom trenutku donosimo ti i prikazujemo sve bolesnike koji su nas molili da za njih molimo. Ti ih sve poznaješ. Znaš od čega boluju i koliko pate. Molimo te: Sve ih blagoslovi, ublaži njihove boli, vrati im zdravlje, izliječi ih od svih rana! Imaj samilosti prema svima! Budi im blag i milostiv. Sve te molimo po zagovoru tvoje i naše Majke, Kraljice mira… Ti si nam nju darovao za Majku i poslao je k nama. Marijo, Majko naša, moli za nas, zagovaraj nas! Isuse, molimo Te i zbog slave tvoga nebeskoga Oca, blagoslovi i posveti, rasvijetli i oslobodi, iscijeli i izliječi i spasi sve nas. Sve bolesne, sve koji slušaju i mole ovu molitvu.

Budi hvaljen i slavljen, Isuse, u svima koji Ti se predaju. Proslavi ime svoga Oca u svakome od nas! Sve nas spasi!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error

Sviđa Vam se? Podijelite :)